Bad Advertisement?

News / Reviews:
 • World News
 • Movie Reviews
 • Book Search

  Are you a Christian?

  Online Store:
 • Visit Our eBay Store • NORWEGIAN BIBLE - 1CHRONICLES 27

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - HELP


  27:1 Dette er Israels barn efter deres tall, med deres familiehoder og høvedsmennene over tusen og over hundre og deres tilsynsmenn, som tjente kongen i alt som vedkom hær-delingene; disse hær-delinger tiltrådte og fratrådte skiftevis hver måned gjennem hele året, og hver deling var på fire og tyve tusen mann.

  27:2 Over den første hær-deling, som gjorde tjeneste i den første måned, stod Jasobam, Sabdiels sønn, og til hans deling hørte fire og tyve tusen mann;

  27:3 han var en av Peres` efterkommere, den øverste av alle hærførerne som gjorde tjeneste i den første måned.

  27:4 Over den hær-deling som gjorde tjeneste i den annen måned, stod ahohitten Dodai; ved hans deling var fyrsten Miklot, og til hans deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:5 Den tredje hærfører, som gjorde tjeneste i den tredje måned, var Benaja, presten Jojadas sønn, som var den øverste, og til hans deling hørte fire og tyve tusen mann;

  27:6 denne Benaja var en helt blandt de tretti og stod over de tretti, og ved hans hær-deling var hans sønn Ammisabad.

  27:7 Den fjerde, som gjorde tjeneste i den fjerde måned, var Asael, Joabs bror, og efter ham hans sønn Sebadja, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:8 Den femte, som gjorde tjeneste i den femte måned, var høvdingen Samhut, jisrahitten, og til hans hærdeling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:9 Den sjette, som gjorde tjeneste i den sjette måned, var Ira, Ikkes` sønn, fra Tekoa, og til hans hærdeling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:10 Den syvende, som gjorde tjeneste i den syvende måned, var pelonitten Heles av Efra`ims barn, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:11 Den åttende, som gjorde tjeneste i den åttende måned, var husatitten Sibbekai av serahittenes ætt, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:12 Den niende, som gjorde tjeneste i den niende måned, var Abieser fra Anatot, av Benjamins stamme, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:13 Den tiende, som gjorde tjeneste i den tiende måned, var Maharai fra Netofa, av serahittenes ætt, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:14 Den ellevte, som gjorde tjeneste i den ellevte måned, var Benaja fra Piraton, av Efra`ims barn, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:15 Den tolvte, som gjorde tjeneste i den tolvte måned, var Heldai fra Netofa, av Otrliels ætt, og til hans hær-deling hørte fire og tyve tusen mann.

  27:16 Israels stammefyrster var: for rubenittene Elieser, Sikris sønn, for simeonittene Sefatja, Ma`akas sønn,

  27:17 for Levi Hasabja, Kemuels sønn, for Arons ætt Sadok,

  27:18 for Juda Elihu, en av Davids brødre, for Issakar Omri, Mikaels sønn,

  27:19 for Sebulon Jismaja, Obadjas sønn, for Naftali Jerimot, Asriels sønn,

  27:20 for Efra`ims barn Hosea, Asasjas sønn, for den halve Manasse stamme Joel, Pedajas sønn,

  27:21 for den halve Manasse stamme i Gilead Jiddo, Sakarjas sønn, for Benjamin Ja`asiel, Abners sønn,

  27:22 for Dan Asar`el, Jerohams sønn. Dette var høvdingene for Israels stammer.

  27:23 Men David tok ikke tall på dem som var under tyve år; for Herren hadde sagt at han vilde gjøre Israel tallrikt som himmelens stjerner.

  27:24 Joab, Serujas sønn, begynte å telle, men fullendte det ikke, og Guds vrede kom over Israel for dette, og tallet blev ikke opført i manntallet i kong Davids krønike.

  27:25 Opsynet over kongens skatter hadde Asmavet, Adiels sønn, over forrådene på marken, i byene og landsbyene og i festningstårnene Jonatan, Ussias sønn,

  27:26 over dem som arbeidet på marken og dyrket jorden, Esri, Kelubs sønn,

  27:27 over vingårdene Sime`i fra Rama, over vinforrådene i vingårdene sifmitten Sabdi,

  27:28 over oljetrærne og morbærtrærne i lavlandet Ba`al-Hanan fra Geder, over oljeforrådene Joas,

  27:29 over storfeet som beitet i Saron, Sitrai fra Saron, over storfeet i dalene Safat, Adlais sønn,

  27:30 over kamelene ismaelitten Obil, over aseninnene Jehdeja fra Meronot

  27:31 og over småfeet hagaritten Jasi; alle disse var opsynsmenn over kong Davids eiendeler.

  27:32 Davids farbror Jonatan var hans rådgiver; han var en forstandig og skriftlærd mann. Jehiel, Hakmonis sønn, var hos kongens sønner.

  27:33 Akitofel var kongens rådgiver, og arkitten Husai var kongens venn.

  27:34 Efter Akitofel kom Jojada, Benajas sønn, og Ebjatar. Joab var kongens hærfører.

  GOTO NEXT CHAPTER - BIBLE INDEX & SEARCH

  God Rules.NET
  Search 100+ volumes of books at one time. Luther Bible Search Engine. Elberfelder Bible Search Engine. German SCH Bible Search Engine