Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - LEVITICUS 12

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  12:1 Jahve ree Mojsiju:

  12:2 "Kai Izraelcima: 'Kad koja ena zatrudni i rodi muko edo, neka je neista sedam dana, kako je neista u vrijeme svoga mjesenog pranja.

  12:3 Osmoga dana neka se dijete obree.

  12:4 A ona neka ostane jo trideset i tri dana da se oisti od svoje krvi; ne smije dirati nita posveeno niti dolaziti u Svetite dok se ne navri vrijeme njezina ienja.

  12:5 Ako rodi ensko edo, neka je neista dva tjedna, kao za svoga mjesenog pranja, i neka ostane jo ezdeset i est dana da se oisti od svoje krvi.

  12:6 A kad se navri vrijeme njezina ienja - bilo za sinia, bilo za kerkicu - neka donese sveeniku na ulaz u ator sastanka jednogodinje janje za rtvu paljenicu i jednoga golubia ili grlicu za rtvu okajnicu.

  12:7 Neka on to prinese pred Jahvom i nad njom izvri obred pomirenja. Tako e ona biti oiena od svoga krvarenja. To je odredba koja se odnosi na enu kad rodi bilo muko bilo ensko edo.

  12:8 Ali ako ne moe da nae dovoljno sredstava za grlo od sitnoga stada, neka onda uzme dvije grlice ili dva golubia - jedno za rtvu paljenicu, a drugo za rtvu okajnicu. Neka sveenik izvri nad njom obred pomirenja, i ona e biti oiena'."


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .