Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - ZECHARIAH 10

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  10:1 Traite od Jahve dada u vrijeme proljetno! Jahve stvara munje i daje kiu; ovjeku kruh daje, a stoci travu.

  10:2 Lano bajaju kumiri, prijevaru vide gatari, obmanu govore snovi, varljivu utjehu daju, zato kao stado blude ljudi, lutaju jer nemaju pastira.

  10:3 Moj je gnjev planuo na pastire, i ja u kaznom pohodit jarce. Da, Jahve nad Vojskama pohodit e stado svoje, dom Judin. I uinit e da budu k'o gizdav konj u boju:

  10:4 od njega e potei kamen zaglavni, klin atorski, od njega ubojit luk, od njega sve voe.

  10:5 Bit e zajedno kao junaci to u boju gaze kao po blatu ulinom; vojevat e, jer Jahve je s njima, i osramotit e one koji konje jau.

  10:6 "Ojaat u dom Judin, spasiti dom Josipov. Opet u ih naseliti, ao mi ih, i bit e kao da ih nisam odbacio, jer ja sam Jahve, Bog njihov - usliat u ih."

  10:7 Efrajimci bit e kao junaci i radostit e im se srce kao od vina: vidjet e sinove svoje i veseliti se, u Jahvi e klicati srce njihovo.

  10:8 "Zazvidat u im i sabrati ih, jer ja sam ih izbavio, bit e opet brojni kao to bjehu.

  10:9 Rasijao sam ih meu narode, ali e se oni u zemljama dalekim spomenuti mene, pouit e svoje sinove, i oni e se vratiti.

  10:10 Vratit u ih iz zemlje egipatske, sabrat u ih iz Asirije i dovest ih u zemlju gileadsku i na Libanon, i nee biti dosta mjesta za njih."

  10:11 Prijei e more egipatsko, jer on e udariti valove morske, sve dubine Nila presahnut e. Bit e oboren ponos Asirije, oduzeto ezlo Egiptu.

  10:12 U Jahvi e biti snaga njihova, njegovim e se oni proslavit imenom - rije je Jahvina.


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .