Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - LEVITICUS 3

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  3:1 Cknd cineva va aduce Domnului un dar ca jertfq de mulyqmire: Dacq kl va aduce din cireadq, fie parte bqrbqteascq, fie parte femeiascq, s`o aducq fqrq cusur, knaintea Domnului.

  3:2 Sq punq mkna pe capul dobitocului, sq -l junghie la uwa cortului kntklnirii; wi preoyii, fiii lui Aaron, sq stropeascq skngele pe altar de jur kmprejur.

  3:3 Din aceastq jertfq de mulyqmire, sq aducq drept jertfq mistuitq de foc knaintea Domnului: grqsimea care acopere mqruntaiele wi toatq grqsimea care yine de mqruntae;

  3:4 cei doi rqrunchi, wi grqsimea de pe ei wi de pe coapse, wi prapurul de pe ficat, pe care -l va deslipi delkngq rqrunchi.

  3:5 Fiii lui Aaron sq le ardq pe altar, deasupra arderii de tot care va fi pe lemnele de pe foc. Aceasta este o jertfq mistuitq de foc, de un miros plqcut Domnului.

  3:6 Dacq darul pe care -l aduce ca jertfq de mulyqmire Domnului, va fi din turmq, fie parte bqrbqteascq fie parte femeiascq, s`o aducq fqrq cusur.

  3:7 Dacq va aduce jertfq un miel, sq -l aducq knaintea Domnului.

  3:8 Sq-wi punq mkna pe capul dobitocului, wi sq -l junghie knaintea cortului kntklnirii; fiii lui Aaron sq -i stropeascq skngele pe altar dejur kmprejur.

  3:9 Din aceastq jertfq de mulyqmire, sq aducq o jertfq mistuitq de foc knaintea Domnului, wi anume: grqsimea, coada kntreagq, pe care o va desface dela osul spinqrii, grqsimea care acopere mqruntaiele wi toatq grqsimea care yine de mqruntaie,

  3:10 cei doi rqrunchi wi grqsimea de pe ei, de pe coapse, wi prapurul ficatului, pe care -l va deslipi de lkngq rqrunchi.

  3:11 Preotul sq le ardq pe altar. Aceasta este mkncarea unei jertfe mistuite de foc knaintea Domnului.

  3:12 Dacq darul lui va fi o caprq, s`o aducq knaintea Domnului.

  3:13 Sq-wi punq mkna pe capul vitei, wi s`o junghie knaintea cortului kntklnirii; wi fiii lui Aaron sq -i stropeascq skngele pe altar dejur kmprejur.

  3:14 Apoi din ea, sq aducq drept jertfq mistuitq de foc knaintea Domnului: grqsimea care acopere mqruntaiele wi toatq grqsimea care yine de ele,

  3:15 cei doi rqrunchi wi grqsimea de pe ei, de pe coapse, wi prapurul ficatului, pe care -l va deslipi de lkngq rqrunchi.

  3:16 Preotul sq le ardq pe altar. Aceasta este mkncarea unei jertfe mistuite de foc, de un miros plqcut Domnului. Toatq grqsimea este a Domnului.

  3:17 Aceasta este o lege vecinicq pentru urmawii vowtri, kn toate locurile unde veyi locui: cu nici un chip sq nu mkncayi nici grqsime, nici sknge.``


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск