Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - NUMBERS 29

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  29:1 Kn luna a waptea, kn cea dintki zi a lunii, sq aveyi o adunare sfkntq: atunci sq nu faceyi nicio lucrare de slugq. Ziua aceasta sq fie vestitq kntre voi cu sunet de trkmbiyq.

  29:2 Sq aduceyi ca ardere de tot, de un miros plqcut Domnului, un viyel, un berbece, wi wapte miei de un an fqrq cusur.

  29:3 Sq mai adqugayi wi darul lor de mkncare din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn, trei zecimi pentru viyel, douq zecimi pentru berbece,

  29:4 wi o zecime pentru fiecare din cei wapte miei.

  29:5 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, ca sq facq ispqwire pentru voi.

  29:6 Sq aduceyi aceste jertfe, afarq de arderea de tot wi darul ei de mkncare din fiecare lunq, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare, wi jertfele de bquturq, cari se adaugq la ele, dupq rknduielile awezate. Acestea sknt niwte jertfe mistuite de foc, de un miros plqcut Domnului.

  29:7 Kn ziua a zecea a acestei luni a waptea, sq aveyi o adunare sfkntq, wi sq vq smeriyi sufletele; atunci sq nu faceyi nicio lucrare.

  29:8 Sq aduceyi ca ardere de tot, de un miros plqcut Domnului: un viyel, un berbece, wi wapte miei de un an fqrq cusur.

  29:9 Sq mai adqugayi wi darul lor de mkncare din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn, trei zecimi pentru viyel, douq zecimi pentru berbece,

  29:10 wi o zecime pentru fiecare din cei wapte miei.

  29:11 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de jertfa de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq cu darul ei de mkncare, wi jertfele de bquturq obicinuite.

  29:12 Kn ziua a cincisprezecea a lunii a waptea, sq aveyi o adunare sfkntq; atunci sq nu faceyi nicio lucrare de slugq. Sq prqznuiyi o sqrbqtoare kn cinstea Domnului, timp de wapte zile.

  29:13 Sq aduceyi ca ardere de tot, o jertfq mistuitq de foc, de un miros plqcut Domnului: treisprezece viyei, doi berbeci, wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur.

  29:14 Sq mai adqugayi wi darul lor de mkncare din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn, trei zecimi pentru fiecare din cei treisprezece viyei, douq zecimi pentru fiecare din cei doi berbeci,

  29:15 wi o zecime pentru fiecare din cei patrusprezece miei.

  29:16 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfa sa de bquturq.

  29:17 A doua zi, sq aduceyi doisprezece viyei, doi berbeci, wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur,

  29:18 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyei, berbeci wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:19 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfele de bquturq.

  29:20 A treia zi, sq aduceyi unsprezece viyei, doi berbeci, wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur,

  29:21 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyei, berbeci wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:22 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfa de bquturq.

  29:23 A patra zi, sq aduceyi zece viyei, doi berbeci, wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur,

  29:24 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyei, berbeci wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:25 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfa de bquturq.

  29:26 Kn ziua a cincea, sq aduceyi nouq viyei, doi berbeci, wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur,

  29:27 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyei, berbeci wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:28 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfa de bquturq.

  29:29 Kn ziua a wasea, sq aduceyi opt viyei, doi berbeci wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur,

  29:30 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyei, berbeci wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:31 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfele de bquturq.

  29:32 Kn ziua a waptea, sq aduceyi wapte viyei, doi berbeci, wi patrusprezece miei de un an fqrq cusur,

  29:33 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyei, berbeci wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:34 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfq de bquturq.

  29:35 Kn ziua a opta, sq aveyi o adunare de sqrbqtoare: atunci sq nu faceyi nici o lucrare de slugq.

  29:36 Sq aduceyi ca ardere de tot o jertfq mistuitq de foc, de un miros plqcut Domnului: un viyel, un berbece, wi wapte miei de un an fqrq cusur,

  29:37 kmpreunq cu darul lor de mkncare wi jertfele lor de bquturq pentru viyel, berbece wi miei, dupq numqrul lor, dupq rknduielile awezate.

  29:38 Sq aduceyi wi un yap ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq, darul ei de mkncare wi jertfa de bquturq.

  29:39 Acestea sknt jertfele pe cari sq le aduceyi Domnului la sqrbqtorile voastre, afarq de arderile voastre de tot, de darurile voastre de mkncare wi de jertfele voastre de bquturq, wi de jertfele voastre de mulyqmire, ca kmplinire a unei juruinye sau ca daruri de bunq voie.``

  29:40 Moise a spus copiilor lui Israel tot ce -i poruncise Domnul.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск