Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - NUMBERS 28

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  28:1 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  28:2 ,,Poruncewte copiilor lui Israel, wi spune-le: ,Sq aveyi grijq sq-Mi aduceyi la vremea hotqrktq, darul Meu de mkncare, hrana jertfelor Mele mistuite de foc, cari Kmi sknt de un plqcut miros.`

  28:3 Sq le spui: ,Iatq jertfa mistuitq de foc pe care o veyi aduce Domnului: kn fiecare zi, ckte doi miei de un an fqrq cusur, ca ardere de tot necurmatq.

  28:4 Sq aduci un miel dimineaya, wi celalt miel seara1;

  28:5 iar, ca dar de mkncare, sq aduci a zecea parte dintr`o efq de floarea fqinii, frqmkntatq kntr`un sfert de hin de untdelemn de mqsline sfqrkmate.

  28:6 Aceasta este arderea de tot necurmatq, care a fost adusq la muntele Sinai; o jertfq mistuitq de foc, de un miros plqcut Domnului.

  28:7 Jertfa de bquturq sq fie de un sfert de hin pentru fiecare miel; jertfa de bquturq de vin s`o faci Domnului kn locul sfknt.

  28:8 Al doilea miel sq -l aduci seara1, ca un dar de mkncare wi o jertfq de bquturq ca cele de dimineayq; aceasta este o jertfq mistuitq prin foc, de un miros plqcut Domnului.

  28:9 Kn ziua Sabatului, sq aduceyi doi miei de un an fqrq cusur, wi ca dar de mkncare, douq zecimi de efq din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn, kmpreunq cu jertfa de bquturq.

  28:10 Aceasta este arderea de tot pentru fiecare zi de Sabat, afarq de arderea de tot necurmatq wi jertfa ei de bquturq.

  28:11 La knceputul lunilor voastre, sq aduceyi ca ardere de tot Domnului: doi viyei, un berbece, wi wapte miei de un an fqrq cusur;

  28:12 wi, ca dar de mkncare pentru fiecare viyel, trei zecimi de efq din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn; ca dar de mkncare pentru berbece, sq aduceyi douq zecimi de efq din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn;

  28:13 ca dar de mkncare pentru fiecare miel, sq aduceyi o zecime de efq din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn. Aceasta este o ardere de tot, o jertfq mistuitq de foc, de un miros plqcut Domnului.

  28:14 Jertfele de bquturq sq fie de o jumqtate de hin de vin pentru un viyel, a treia parte dintr`un hin pentru un berbece, wi un sfert de hin pentru un miel. Aceasta este arderea de tot pentru knceputul lunii, kn fiecare lunq, kn toate lunile anului.

  28:15 Sq se aducq Domnului un yap, ca jertfq de ispqwire, afarq de arderea de tot necurmatq wi jertfa ei de bquturq.

  28:16 Kn luna kntki, kn ziua a patrusprezecea a lunii, vor fi Pawtele Domnului.

  28:17 Ziua a cincisprezecea a acestei luni sq fie o zi de sqrbqtoare. Timp de wapte zile sq se mqnknce azimi.

  28:18 Kn ziua dintki, sq fie o adunare sfkntq: sq nu faceyi nici o lucrare de slugq kn ea.

  28:19 Sq aduceyi ca ardere de tot Domnului o jertfq mistuitq de foc: doi viyei, un berbece, wi wapte miei de un an fqrq cusur.

  28:20 Sq mai adqugayi wi darul lor de mkncare din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn, trei zecimi de efq pentru un viyel, douq zecimi pentru un berbece,

  28:21 wi o zecime pentru fiecare din cei wapte miei.

  28:22 Sq aduceyi un yap ca jertfq de ispqwire, ca sq facq ispqwire pentru voi.

  28:23 Sq aduceyi aceste jertfe, afarq de arderea de tot de dimineayq, care este o ardere de tot necurmatq.

  28:24 sq le aduceyi kn fiecare zi, timp de wapte zile, ca hrana unei jertfe mistuite de foc, de un miros plqcut Domnului. Sq fie aduse afarq de arderea de tot necurmatq wi jertfa ei de bquturq.

  28:25 Kn ziua a waptea sq aveyi o adunare sfkntq: sq nu faceyi nici o lucrare de slugq kn ea.

  28:26 Kn ziua celor dintki roade, cknd veyi aduce Domnului un dar de mkncare, la sqrbqtoarea kncheierii sqptqmknilor (Cincizecimea), sq aveyi o adunare sfkntq; sq nu faceyi nici o lucrare de slugq kn ea.

  28:27 Sq aduceyi ca ardere de tot, de un miros plqcut Domnului: doi viyei, un berbece, wi wapte miei de un an.

  28:28 Sq mai adqugayi darul lor de mkncare din floarea fqinii, frqmkntatq cu untdelemn, ckte trei zecimi de fiecare viyel, douq zecimi pentru berbece,

  28:29 wi o zecime pentru fiecare din cei wapte miei.

  28:30 Sq aduceyi wi un yap, ca sq facq ispqwire pentru voi.

  28:31 Sq aduceyi aceste jertfe, afarq de arderea de tot necurmatq wi darul ei de mkncare. Mieii sq fie fqrq cusur, wi sq adqugayi wi jertfele lor de bquturq.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск