Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - 1CHRONICLES 20

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  20:1 Slijedee godine, u doba kad kraljevi izlaze u rat, izvede Joab vojsku i poe pustoiti zemlju amonsku. Doavi, opsjeo je Rabu; David bijae ostao u Jeruzalemu. Joab je osvojio Rabu i razorio je.

  20:2 Tada je David uzeo njihovu kralju s glave krunu i vidio da je teka jedan zlatni talenat, a na njoj je bilo drago kamenje. Stavili su je na glavu Davidu, koji je iz grada odnio vrlo velik plijen.

  20:3 Narod koji bijae u gradu izvede van i stavi ga da radi pilama, gvozdenim pijucima i sjekirama. Tako je David uinio svim gradovima Amonovih sinova. Potom se vratio sa svim narodom u Jeruzalem.

  20:4 Poslije toga opet izbi rat s Filistejcima u Gezeru; tada je Huanin Sibkaj pogubio Sipaja, koji je bio od Refaimovih potomaka; i bili su pokoreni.

  20:5 Uz to je nastao i rat s Filistejcima, u kojem je Jairov sin Elhanan pogubio Lahmija, brata Golijata Gitejca, koji je imao kopljau kao tkalako vratilo.

  20:6 Potom opet izbi rat u Gatu, gdje je bio neki ovjek visoka rasta: imae taj na svakoj ruci i nozi po est prstiju, dakle dvadeset i etiri; i on bijae Rafin potomak.

  20:7 Kad je poeo ruiti Izraela, ubi ga Jonatan, sin Davidova brata imeja.

  20:8 To su bili Rafini potomci u Gatu koji su izginuli od Davidove ruke i od ruke njegovih slugu.


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .