Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - REVELATION 10

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  10:1 I vidjeh drugoga jednog, snanog anela: silazio s neba ogrnut oblakom, na glavi mu duga, lice mu kao sunce, a noge kao ognjeno stupovlje;

  10:2 u ruci dri otvorenu knjiicu. I zakorai desnom nogom na more, lijevom na zemlju pa povika iza glasa kao kad lav rie.

  10:3 I kad povika, oglasi se sedam gromova tutnjavom.

  10:4 A kad se oglasi sedam gromova, htjedoh pisati, ali zaujem glas s neba: "Zapeati to to prozbori sedam gromova! Toga ne pii!"

  10:5 I onaj aneo to ga vidjeh gdje stoji na moru i zemlji, podie k nebu desnicu

  10:6 i zakle se ivim u vijeke vjekova, koji stvori nebo i sve to je na njemu, zemlju i sve to je na njoj, more i sve to je u njemu: "Nee vie biti vremena!

  10:7 Nego - u dane kad se oglasi sedmi aneo, im zatrubi, dovrit e se otajstvo Boje kao to on to navijesti slugama svojim prorocima."

  10:8 I glas to ga zauh s neba opet prozbori sa mnom: "Idi, uzmi otvorenu knjigu iz ruke anela to stoji na moru i na zemlji!"

  10:9 Pristupim k anelu i zamolim ga da mi dade knjiicu. A on e mi: "Uzmi je i progutaj! Zagorit e ti utrobu, ali e ti u ustima biti slatka kao med."

  10:10 Uzeh knjiicu iz ruke anelove i progutah je. I bijae mi u ustima kao med slatka, ali kad je progutah, zagori mi utrobu.

  10:11 I reeno mi je: "Treba da ponovno prorokuje proti pucima i narodima i kraljevima mnogim!"


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .