Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - 1CHRONICLES 20

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  20:1 Kn anul urmqtor, pe vremea cknd porneau kmpqrayii la rqzboi, Ioab a pornit, kn fruntea unei puternice owtiri, sq pustiascq yara fiilor lui Amon wi sq kmpresoare Raba. Dar David a rqmas la Ierusalim. Ioab a bqtut Raba wi a nimicit -o.

  20:2 David a luat cununa de pe capul kmpqratului ei, wi a gqsit -o kn greutate de un talant de aur: era kmpodobitq cu petre scumpe. Au pus -o pe capul lui David, care a luat o mare pradq din cetate.

  20:3 A scos afarq pe locuitori, wi i -a tqiat kn bucqyi cu ferestraie, cu securi, wi cu topoare; tot awa a fqcut tuturor cetqyilor fiilor lui Amon. David s`a kntors la Ierusalim cu tot poporul.

  20:4 Dupq aceea, a avut loc o bqtqlie la Ghezer cu Filistenii. Atunci Sibecai, Huwatitul, a ucis pe Sipai, unul din copiii lui Rafa. Wi Filistenii au fost smeriyi.

  20:5 A mai fost o bqtqlie cu Filistenii. Wi Elhanan, fiul lui Iair, a ucis pe fratele lui Goliat, Lahmi din Gat, care avea o suliyq al cqrei mkner era ca un sul de yesut.

  20:6 A mai fost o bqtqlie la Gat. Acolo a fost un om de staturq knaltq, care avea wase degete la fiecare mknq wi la fiecare picior, douqzeci wi patru de toate, wi care se trqgea wi el din Rafa.

  20:7 El a batjocorit pe Israel; wi Ionatan, fiul lui Wimea, fratele lui David, l -a ucis.

  20:8 Oamenii acewtia erau dintre copiii lui Rafa la Gat. Ei au perit uciwi de mkna lui David wi de mkna slujitorilor lui.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск