Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - EZEKIEL 46

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  46:1 Awa vorbewte Domnul Dumnezeu: ,,Poarta curyii dinlquntru: dinspre rqsqrit, va rqmknea knchisq kn cele wase zile de lucru; dar se va deschide kn ziua Sabatului, wi va fi deschisq wi kn ziua lunii noi.

  46:2 Domnitorul va intra pe drumul care dq kn tinda poryii de afarq, wi va sta lkngq uwiorii poryii. Apoi preoyii vor aduce arderea lui de tot wi jertfele lui de mulyqmire. El se va knchina pe pragul poryii, apoi va iewi iarqw afarq, wi poarta nu se va knchide pknq seara.

  46:3 Poporul yqrii se va knchina wi el knaintea Domnului la intrarea acestei poryi, kn zilele de Sabat wi la lunile noi.

  46:4 Arderea de tot pe care o va aduce Domnului domnitorul, kn ziua Sabatului, va fi de wase miei fqrq cusur wi un berbece fqrq cusur;

  46:5 iar darul lui de mkncare va fi o efq de berbece, wi un dar de bunq voie pentru miei, cu un hin de untdelemn de fiecare efq.

  46:6 Kn ziua lunii noi, va da un viyel fqrq cusur, wase miei wi un berbece, toyi fqrq cusur.

  46:7 Wi darul lui de mkncare va fi de o efq pentru viyel, o efq pentru berbece, wi ckt va voi pentru miei, cu un hin de untdelemn de fiecare efq.

  46:8 Cknd va intra domnitorul, va intra pe drumul din tinda poryii, wi va iewi pe acelaw drum.

  46:9 Dar cknd va veni poporul yqrii knaintea Domnului, la sqrbqtori, celce va intra pe poarta de miazqnoapte, ca sq se knchine, va iewi pe poarta de miazqzi; iar celce va intra pe poarta de miazqzi, va iewi pe poarta de miazqnoapte; nu trebuie sq se kntoarcq pe aceeaw poartq pe care vor intra, ci vor iewi drept knainte pe cealaltq.

  46:10 Domnitorul va intra cu ei cknd vor intra, wi vor iewi kmpreunq cknd vor iewi.

  46:11 La sqrbqtori wi la praznice, darul de mkncare va fi de o efq pentru viyel, o efq pentru berbece, wi ckt va voi pentru miei, kmpreunq cu un hin de untdelemn de fiecare efq.

  46:12 Dacq knsq domnitorul aduce Domnului o ardere de tot de bunqvoie sau o jerfq de mulyqmire de bunq voie, ki vor deschide poarta dinspre rqsqrit, wi el kwi va aduce arderea de tot wi jertfa de mulyqmire awa cum o aduce kn ziua Sabatului; apoi va iewi afarq, wi dupq ce va iewi, vor knchide iarqw poarta.

  46:13 Kn fiecare zi vei aduce Domnului ca ardere de tot un miel de un an, fqrq cusur; pe acesta kl vei aduce kn fiecare dimineayq.

  46:14 Vei mai adquga la el ca dar de mkncare, kn fiecare dimineayq, a wasea parte dintr`o efq, wi a treia parte dintr`un hin de untdelemn, pentru stropirea floarei de fqinq. Acesta este darul de mkncare de adus Domnului; aceasta este o lege vecinicq, pentru totdeauna!

  46:15 Kn fiecare dimineayq, vor aduce astfel mielul wi darul de mkncare kmpreunq cu untdelemnul, ca o ardere de tot vecinicq.``

  46:16 ,,Awa vorbewte Domnul Dumnezeul: ,Dacq domnitorul dq unuia din fiii sqi un dar luat din mowtenirea sa, darul acesta va rqmknea al fiilor sqi, ca mowia lor prin drept de mowtenire.

  46:17 Dar dacq dq unuia din slujitorii lui un dar luat din mowtenirea lui, darul acela va fi al lui pknq kn anul slobozeniei, apoi se va kntoarce knapoi domnitorului; numai fiii lui vor stqpkni ce le va da din mowtenirea lui.

  46:18 Domnitorul nu va lua nimic din mowtenirea poporului, nu -l va despuia de mowiile lui. Ci, ce va da de mowtenire fiilor sqi, va lua din ce are el, pentru ca niciunul din poporul Meu sq nu fie kndepqrtat din mowia lui!``

  46:19 M`a dus, pe intrarea de lkngq poartq, kn odqile sfinte, rknduite preoyilor, wi cari se aflq spre miazq-noapte. Wi iatq cq kn fund, era un loc, kn spre apus.

  46:20 El mi -a zis: ,,Acesta este locul unde vor fierbe preoyii carnea dela jertfele pentru vinq wi pentru ispqwire, wi unde vor coace darurile de mkncare, ca sq se fereascq sq le ducq kn curtea de afarq wi sq sfinyeascq astfel poporul prin ele.

  46:21 M`a dus apoi kn curtea de afarq, wi m`a fqcut sq trec pe lkngq cele patru colyuri ale curyii. Wi iatq cq era o curte la fiecare coly al curyii.

  46:22 Wi kn cele patru colyuri ale curyii erau niwte curyi despqryite, lungi de patru zeci de coyi wi late de treizeci; cktewi patru aveau aceeaw mqsurq, wi erau kn colyuri.

  46:23 Cktewi patru erau knconjurate cu un zid, wi la picioarele zidului de jur kmprejur erau niwte vetre pentru gqtit.

  46:24 El mi -a zis: ,Acestea sknt bucqtqriile, unde vor fierbe slujitorii casei carnea de la jertfele aduse de popor.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск