Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - REVELATION 4

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  4:1 Nakon toga vidjeh: gle, vrata otvorena na nebu! A onaj prijanji glas, to ga ono zauh kao glas trublje to govorae sa mnom, ree: "Uzii ovamo i pokazat u ti to se ima dogoditi nakon ovoga!"

  4:2 I odmah se u duhu zanijeh kad gle: prijestolje stajae na nebu i na prijestolje Netko sjede.

  4:3 Taj to sjede bijae nalik na jaspis i sard. A uokolo prijestolja duga slina smaragdu.

  4:4 Uokolo prijestolja dvadeset i etiri prijestolja, a na prijestolja sjedoe dvadeset i etiri starjeine, obuene u bijele haljine, sa zlatnim vijencima na glavi.

  4:5 Od prijestolja izlaze munje, i glasovi, i gromovi; pred prijestoljem gori sedam ognjenih zubalja, to jest sedam duhova Bojih,

  4:6 a pred prijestoljem kao neko stakleno more, nalik na prozirac. U sredini prijestolja, oko prijestolja, etiri bia, sprijeda i straga puna oiju:

  4:7 prvo bie slino lavu, drugo bie slino juncu, tree bie s licem kao ovjejim, etvrto bie slino leteem orlu.

  4:8 Ta su etiri bia - u svakoga po est krila - sve naokolo i iznutra puna oiju. Bez predaha dan i no govore: "Svet! Svet! Svet Gospodin, Bog Svevladar, Onaj koji bijae i koji jest i koji dolazi!"

  4:9 I kad god bia dadu slavu i ast pohvalnicu Onomu koji sjedi na prijestolju, ivomu u vijeke vjekova,

  4:10 dvadeset i etiri starjeine padnu niice pred Onim koji sjedi na prijestolju i poklone se njemu - ivomu u vijeke vjekova. I stavljaju svoje vijence pred prijestolje govorei:

  4:11 "Dostojan si, Gospodine, Boe na, primiti slavu i ast i mo! Jer ti si sve stvorio, i tvojom voljom sve postade i bi stvoreno!"


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .