Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • CROATIAN BIBLE - ZECHARIAH 3

  PREVIOUS CHAPTER - NEXT CHAPTER - FONTS - HELP


  3:1 Potom mi pokaza Jouu, velikog sveenika, koji stajae pred anelom Jahvinim, i Satana, koji mu stajae zdesna da ga tui.

  3:2 Aneo Jahvin ree Satanu: "Suzbio te Jahve, Satane! Suzbio te Jahve koji izabra Jeruzalem! Nije li on glavnja iz ognja izvuena?"

  3:3 A Joua bijae obuen u prljave haljine dok stajae pred anelom Jahvinim.

  3:4 Aneo se obrati onima koji pred njim stajahu i ree im: "Skinite s njega te prljave haljine!" I ree mu: "Evo, skidam s tebe tvoju krivicu i odijevam te u dragocjenu haljinu!"

  3:5 I nastavi: "Stavite mu ist povez oko glave!" Oni mu stavie ist povez oko glave i odjenue ga u dragocjene haljine u nazonosti anelovoj.

  3:6 I aneo Jahvin upozori Jouu:

  3:7 "Ovako govori Jahve nad Vojskama: 'Ako bude mojim putovima hodio i mojih se pridravao naredaba, ti e biti upravitelj u Domu mojemu, uvat e moja predvorja i dat u ti pristup meu one koji ondje stoje.

  3:8 Posluaj, dakle, Joua, veliki sveenie, ti i drugovi tvoji koji su oko tebe, jer vi ste ljudi znamenja! Evo, ja u dovesti Izdanak, Slugu svojega, i uklonit u opainu ove zemlje u jedan dan.

  3:9 Jer evo kamena koji stavljam pred Jouu: na tom je kamenu sedam oiju i u nj u urezati natpis' - rije je Jahve nad Vojskama.

  3:10 'U dan onaj' - rije je Jahve nad Vojskama - 'pozivat ete jedan drugoga pod lozu i pod smokvu.'"


  NEXT CHAPTER - CROATIAN BIBLE & INDEX

  God Rules.NET
   100 +   .