Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - HOSEA 11

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  11:1 Cknd era tknqr Israel, kl iubeam, wi am chemat pe fiul Meu din Egipt.

  11:2 Dar cu ckt proorocii ki chemau, cu atkt ei se depqrtau: au adus jertfe Baalilor, wi tqmkie chipurilor idolewti.

  11:3 Wi totuw Eu am knvqyat pe Efraim sq meargq, wi l-am ridicat kn braye; dar n`au vqzut cq Eu ki vindecam.

  11:4 I-am tras cu legqturi omenewti, cu funii de dragoste, am fost pentru ei ca cel ce le ridicq jugul de lkngq gurq. M`am plecat spre ei wi le-am dat de mkncare.

  11:5 Nu se vor mai kntoarce kn yara Egiptului; dar Asirianul va fi kmpqratul lor, pentrucq n`au voit sq se kntoarcq la Mine.

  11:6 Sabia va nqvqli peste cetqyile lor, va nimici, va mknca pe sprijinitorii lor, din pricina planurilor pe cari le-au fqcut.

  11:7 Poporul Meu este pornit sq se depqrteze de Mine; wi dacq sknt chemayi knapoi la Cel Prea Knalt, niciunul din ei nu cautq sq se ridice.

  11:8 ,,Cum sq te dau Efraime? Cum sq te predau Israele? Cum sq-yi fac ca Admei? Cum sq te fac ca Yeboimul? Mi se sbate inima kn Mine, wi tot lquntrul Mi se miwcq de milq!

  11:9 Nu voi lucra dupq mknia Mea aprinsq, nu voi mai nimici pe Efraim; cqci Eu sknt Dumnezeu, nu un om. Eu sknt Sfkntul kn mijlocul tqu, wi nu voi veni sq prqpqdesc.

  11:10 Ei vor urma pe Domnul, ca pe un leu care va rqcni; cqci El knsuw va rqcni, wi copiii vor alerga tremurknd dela apus.

  11:11 Vor alerga tremurknd din Egipt, ca o pasqre, wi din yara Asiriei, ca o porumbiyq. Wi -i voi face sq locuiascq kn casele lor, zice Domnul.``

  11:12 Efraim mq knconjoarq cu minciuni, wi casa lui Israel cu knwelqtorii. Iuda este tot hoinar fayq de Dumnezeu, fayq de Cel Sfknt wi credincios.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск