Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - ISAIAH 33

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  33:1 ,,Vai de tine, pustiitorule, care totuw n`ai fost pustiit; care jqfuiewti, wi n`ai fost jqfuit kncq! Dupq ce vei sfkrwi de pustiit, vei fi pustiit wi tu, dupq ce vei isprqvi de jqfuit, vei fi jqfuit wi tu.``

  33:2 ,,Doamne, ai milq de noi! Noi nqdqjduim kn Tine. Fii ajutorul nostru kn fiecare dimineayq wi izbqvirea noastrq la vreme de nevoie!

  33:3 Cknd rqsunq glasul Tqu, popoarele fug; cknd Te scoli Tu, neamurile se kmprqwtie.``

  33:4 ,,Wi prada voastrq va fi strknsq cum strknge muwiya: sar peste ea cum sar lqcustele.``

  33:5 Domnul este knqlyat, wi locuiewte kn knqlyime. El umple Sionul de nepqrtinire wi dreptate.

  33:6 ,,Zilele tale sknt statornice, knyelepciunea wi priceperea sknt un izvor de mkntuire``; frica de Domnul, iatq comoara Sionului.

  33:7 Iatq, vitejii strigq afarq; solii pqcii plkng cu amar.

  33:8 Drumurile sknt pustii; nimeni nu mai umblq pe drumuri. Asur a rupt legqmkntul, dispreyuiewte cetqyile, nu se uitq la nimeni.

  33:9 Yara jqlewte wi este kntristatq; Libanul este plin de ruwine, tknjewte; Saronul este ca o pustie; Basanul wi Carmelul kwi scuturq frunza.

  33:10 ,,Acum Mq voi scula, -zice Domnul, -acum Mq voi knqlya, acum Mq voi ridica.

  33:11 Ayi zqmislit fkn, wi nawteyi paie de miriwte; suflarea vostrq de mknie kmpotriva Ierusalimului este un foc, care pe voi knwivq vq va arde de tot.

  33:12 Popoarele vor fi ca niwte cuptoare de var, ca niwte spini tqiayi cari ard kn foc.``

  33:13 ,,Voi, cei de departe, ascultayi ce am fqcut! Wi voi, cei de aproape, vedeyi puterea mea!``

  33:14 Pqcqtowii sknt kngroziyi, kn Sion, un tremur a apucat pe cei nelegiuiyi, cari zic: ,,Cine din noi va putea sq rqmknq lkngq un foc mistuitor?`` ,,Cine din noi va putea sq rqmknq lkngq niwte flacqri vecinice?``

  33:15 Celce umblq kn neprihqnire, wi vorbewte fqrq viclewug, celce nesocotewte un ckwtig scos prin stoarcere, celce kwi trage mknile knapoi, ca sq nu primeascq mitq, cel ce kwi astupq urechea sq n`audq cuvinte setoase de sknge, wi kwi leagq ochii ca sq nu vadq rqul,

  33:16 acela va locui kn locurile knalte; stknci kntqrite vor fi locul lui de scqpare; i se va da pkne, wi apa nu -i va lipsi.``

  33:17 ,,Ochii tqi vor vedea pe Kmpqrat kn strqlucirea Lui, vor privi yara kn toatq kntinderea ei.

  33:18 Inima ta kwi va aduce aminte de groaza trecutq wi va zice: ,Unde este logofqtul? Unde este vistiernicul? Unde este celce veghea asupra turnurilor?`

  33:19 Atunci nu vei mai vedea pe poporul acela kndrqzney, pe poporul cu vorbirea kncklcitq de n`o puteai knyelege, cu limba gkngavq, de n`o puteai pricepe.

  33:20 Privewte Sionul, cetatea sqrbqtorilor noastre! Ochii tqi vor vedea Ierusalimul, ca locuinyq liniwtitq, ca un cort, care nu va mai fi mutat, ai cqrui yqruwi nu vor mai fi scowi niciodatq, wi ale cqrui funii nu vor mai fi deslegate.

  33:21 Da, acolo cu adevqrat Domnul este minunat pentru noi: El ne yine loc de rkuri, de pkraie late, unde totuw nu pqtrund corqbii cu lopeyi, wi nu trece niciun vas puternic.

  33:22 Cqci Domnul este Judecqtorul nostru, Domnul este Legiuitorul nostru, Domnul este Kmpqratul nostru: El ne mkntuewte!

  33:23 Funiile tale s`au slqbit, awa cq nu mai pot strknge piciorul catargului, wi nu mai pot kntinde pknzele. Atunci se kmparte prada, care -i awa de mare, cq pknq wi ologii iau parte la ea.

  33:24 Niciun locuitor nu zice: ,Sknt bolnav!` Poporul Ierusalimului capqtq iertarea fqrqdelegilor lui.``


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск