Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - LEVITICUS 15

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  15:1 Domnul a vorbit lui Moise wi lui Aaron, wi a zis:

  15:2 ,,Vorbiyi copiilor lui Israel, wi spuneyi-le: ,Orice om care are o scurgere din trupul lui, prin chiar faptul acesta este necurat.

  15:3 Din pricina scurgerii lui este necurat: fie cq trupul lui lasq sq se facq scurgerea, fie cq o oprewte, este necurat.

  15:4 Orice pat kn care se va culca, va fi necurat; wi orice lucru pe care va wedea, va fi necurat.

  15:5 Cine se va atinge de patul lui, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:6 Cine va wedea pe lucrul pe care a wezut el, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi sq fie necurat pknq seara.

  15:7 Cine se va atinge de trupul lui, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:8 Dacq omul acela scuipq pe un om curat, acesta sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:9 Ori ce wea pe care va cqlqri el, va fi necuratq.

  15:10 Cine se va atinge de vreun lucru care a fost subt el, va fi necurat pknq seara; wi cine va ridica lucrul acela, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:11 Cine va fi atins de cel cu scurgerea, wi nu-wi va spqla mknile kn apq, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:12 Orice vas de pqmknt care va fi atins de el, sq fie spart, wi orice vas de lemn sq fie spqlat kn apq.

  15:13 Dupq ce va fi curqyit de scurgerea lui, omul acela sq numere wapte zile pentru curqyirea lui; sq-wi spele hainele, sq-wi scalde trupul kn apq curgqtoare, wi va fi curat.

  15:14 Kn ziua a opta, sq ia douq turturele sau doi pui de porumbel, sq se ducq knaintea Domnului, la uwa cortului kntklnirii, wi sq -i dea preotului.

  15:15 Preotul sq -i aducq, unul ca jertfq de ispqwire, wi celalt ca ardere de tot; wi preotul sq facq ispqwire pentru el knaintea Domnului, pentru scurgerea lui.

  15:16 Omul care va avea o scurgere a seminyei kn somn sq-wi scalde tot trupul kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:17 Orice hainq wi ori ce piele cari vor fi atinse de scurgerea lui, vor fi spqlate cu apq, wi vor fi necurate pknq seara.

  15:18 Dacq o femeie s`a culcat cu un astfel de om, sq se scalde amkndoi kn apq, wi vor fi necurayi pknq seara.

  15:19 Femeia care va avea o scurgere, wi anume o scurgere de sknge din trupul ei, sq rqmknq wapte zile kn necurqyia ei. Oricine se va atinge de ea, va fi necurat pknq seara.

  15:20 Orice pat kn care se va culca ea kn timpul necurqyiei ei, va fi necurat; wi orice lucru pe care va wedea ea, va fi necurat.

  15:21 Oricine se va atinge de patul ei, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:22 Oricine se va atinge de un lucru pe care a wezut ea, sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:23 Dacq este ceva pe patul sau pe lucrul pe care a wezut ea, cine se va atinge de lucrul acela, va fi necurat pknq seara.

  15:24 Dacq se culcq cineva cu ea, wi vine peste el necurqyia femeii aceleia, el va fi necurat timp de wapte zile, wi orice pat kn care se va culca, va fi necurat.

  15:25 Femeia care va avea o scurgere de sknge timp de mai multe zile, afarq de soroacele ei obicinuite, sau a cqrei scurgere va yinea mai mult ca deobicei, va fi necuratq tot timpul scurgerii ei, ca pe vremea cknd ki vine sorocul.

  15:26 Orice pat kn care se va culca kn timpul ckt va yinea scurgerea aceasta, va fi ca wi patul din timpul cknd ea este la scurgerea dela soroc; wi orice lucru pe care va wedea, va fi necurat ca atunci cknd este ea la scurgerea dela soroc.

  15:27 Oricine se va atinge de ele, va fi necurat; sq-wi spele hainele, sq se scalde kn apq, wi va fi necurat pknq seara.

  15:28 Dupq ce va fi curqyitq de scurgerea ei, sq numere wapte zile, wi apoi va fi curatq.

  15:29 A opta zi, sq ia douq turturele sau doi pui de porumbel, wi sq -i ducq preotului, la uwa cortului kntklnirii.

  15:30 Preotul sq aducq unul ca jertfq de ispqwire, wi altul ca ardere de tot; wi preotul sq facq ispqwire pentru ea knaintea Domnului, pentru scurgerea care o fqcea necuratq.

  15:31 Awa sq depqrtayi pe copiii lui Israel de necurqyiile lor, ca sq nu moarq din pricina necurqyiilor lor, dacq pkngqresc cortul Meu, care este kn mijlocul lor.

  15:32 Aceasta este legea pentru cel ce are o scurgere sau este kntinat printr`o lepqdare de sqmknyq kn somn,

  15:33 pentru cea care este la curgerea dela soroc, pentru bqrbatul sau femeia care are o scurgere, wi pentru bqrbatul care se culcq cu o femeie necuratq.``


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск