Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - REVELATION 4

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  4:1 Dupq aceste lucruri, m`am uitat, wi iatq cq o uwq era deschisq kn cer. Glasul cel dintki, pe care -l auzisem ca sunetul unei trkmbiye, wi care vorbea cu mine, mi -a zis: ,,Suie-te aici, wi-yi voi arqta ce are sq se kntkmple dupq aceste lucruri!``

  4:2 Numaideckt am fost rqpit kn Duhul. Wi iatq cq kn cer era pus un scaun de domnie, wi pe scaunul acesta de domnie wedea Cineva.

  4:3 Cel ce wedea pe el, avea knfqyiwarea unei pietre de iaspis wi de sardiu; wi scaunul de domnie era knconjurat cu un curcubeu ca o piatrq de smaragd la vedere.

  4:4 Kmprejurul scaunului de domnie stqteau douqzeci wi patru de scaune de domnie; wi pe aceste scaune de domnie stqteau douqzeci wi patru de bqtrkni, kmbrqcayi kn haine albe; wi pe capete aveau cununi de aur.

  4:5 Din scaunul de domnie ieweau fulgere, glasuri wi tunete. Knaintea scaunului de domnie ardeau wapte lqmpi de foc, cari sknt cele wapte Duhuri ale lui Dumnezeu.

  4:6 Kn faya scaunului de domnie, mai este un fel de mare de sticlq, asemenea cu cristalul. Kn mijlocul scaunului de domnie wi kmprejurul scaunului de domnie stau patru fqpturi vii, pline cu ochi pe dinainte wi pe dinapoi.

  4:7 Cea dintki fqpturq vie seamqnq cu un leu; a doua seamqnq cu un viyel; a treia are faya ca a unui om; wi a patra seamqnq cu un vultur care sboarq.

  4:8 Fiecare din aceste patru fqpturi vii avea ckte wase aripi, wi erau pline cu ochi de jur kmprejur wi pe dinlquntru. Zi wi noapte, ziceau fqrq kncetare: ,,Sfknt, Sfknt, Sfknt, este Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, care era, care este, care vine!``

  4:9 Cknd aceste fqpturi vii aduceau slavq, cinste wi mulyqmiri Celui ce wedea pe scaunul de domnie, wi care este viu kn vecii vecilor,

  4:10 cei douqzeci wi patru de bqtrkni cqdeau knaintea Celui ce wedea pe scaunul de domnie, wi se knchinau Celui ce este viu kn vecii vecilor, kwi aruncau cununile knaintea scaunului de domnie, wi ziceau:

  4:11 ,,Vrednic ewti Doamne wi Dumnezeul nostru, sq primewti slava, cinstea wi puterea, cqci Tu ai fqcut toate lucrurile, wi prin voia Ta stau kn fiinyq wi au fost fqcute!``


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск