Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - HEBREWS 8

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  8:1 Punctul cel mai knsemnat al celor spuse este cq avem un Mare Preot, care S`a awezat la dreapta scaunului de domnie al Mqririi, kn ceruri,

  8:2 ca slujitor al Locului prea sfknt wi al adevqratului cort, care a fost ridicat nu de un om, ci de Domnul.

  8:3 Orice mare preot este pus sq aducq lui Dumnezeu daruri wi jertfe. De aceea era de trebuinyq ca wi celalt Mare Preot sq aibq ceva de adus.

  8:4 Dacq ar fi pe pqmknt, nici n`ar mai fi preot, fiindcq sknt ceice aduc darurile dupq Lege.

  8:5 Ei fac o slujbq, care este chipul wi umbra lucrurilor cerewti, dupq poruncile primite de Moise dela Dumnezeu, cknd avea sq facq cortul: ,,Ia seama``, i s`a zis, ,,sq faci totul dupq chipul care yi -a fost arqtat pe munte``.

  8:6 Dar acum Hristos a cqpqtat o slujbq cu atkt mai knaltq cu ckt legqmkntul al cqrui mijlocitor este El, e mai bun, cqci este awezat pe fqgqduinye mai bune.

  8:7 Kn adevqr, dacq legqmkntul dintki ar fi fost fqrq cusur, n`ar mai fi fost vorba sq fie knlocuit cu un al doilea.

  8:8 Cqci ca o mustrare a zis Dumnezeu lui Israel: ,,Iatq, vin zile, zice Domnul, cknd voi face cu casa lui Israel wi cu casa lui Iuda un legqmknt nou;

  8:9 nu ca legqmkntul, pe care l-am fqcut cu pqrinyii lor, kn ziua cknd i-am apucat de mknq, ca sq -i scot din yara Egiptului. Pentrucq n`au rqmas kn legqmkntul Meu, wi nici Mie nu Mi -a pqsat de ei, zice Domnul.

  8:10 Dar iatq legqmkntul, pe care -l voi face cu casa lui Israel, dupq acele zile, zice Domnul: voi pune legile Mele kn mintea lor wi le voi scrie kn inimile lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, wi ei vor fi poporul Meu.

  8:11 Wi nu vor mai knvqya fiecare pe vecinul sau pe fratele squ, zicknd: ,Cunoawte pe Domnul!` Cqci toyi Mq vor cunoawte, dela cel mai mic pknq la cel mai mare dintre ei.

  8:12 Pentrucq le voi ierta nelegiuirile, wi nu-Mi voi mai aduce aminte de pqcatele wi fqrqdelegile lor``.

  8:13 Prin faptul cq zice: ,,Un nou legqmknt``, a mqrturisit cq cel dintki este vechi; iar ce este vechi, ce a kmbqtrknit, este aproape de peire.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск