Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - 1CORINTHIANS 6

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  6:1 Cum! Cknd vreunul din voi are vreo neknyelegere cu altul, kndrqznewte el sq se judece cu el la cei nelegiuiyi wi nu la sfinyi?

  6:2 Nu wtiyi cq sfinyii vor judeca lumea? Wi dacq lumea va fi judecatq de voi, sknteyi voi nevrednici sq judecayi lucruri de foarte micq knsemnqtate?

  6:3 Nu wtiyi cq noi vom judeca pe kngeri? Cu ckt mai mult lucrurile vieyii acesteia?

  6:4 Deci, cknd aveyi neknyelegeri pentru lucrurile vieyii acesteia, voi puneyi judecqtori pe aceia pe cari Biserica nu -i bagq kn seamq?

  6:5 Spre ruwinea voastrq zic lucrul acesta. Astfel, nu este kntre voi nici mqcar un singur om knyelept, care sq fie kn stare sq judece kntre frate wi frate?

  6:6 Dar un frate se duce la judecatq cu alt frate, wi kncq knaintea necredinciowilor!

  6:7 Chiar faptul cq aveyi judecqyi kntre voi, este un cusur pe care -l aveyi. Pentruce nu suferiyi mai bine sq fiyi nedreptqyiyi? Dece nu rqbdayi mai bine paguba?

  6:8 Dar voi singuri sknteyi aceia cari nedreptqyiyi wi pqgubiyi, wi kncq pe frayi!

  6:9 Nu wtiyi cq cei nedrepyi nu vor mowteni Kmpqrqyia lui Dumnezeu? Nu vq knwelayi kn privinya aceasta: nici curvarii, nici knchinqtorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiyii,

  6:10 nici hoyii, nici cei lacomi, nici beyivii, nici defqimqtorii, nici rqpareyii nu vor mowteni Kmpqrqyia lui Dumnezeu.

  6:11 Wi awa erayi unii din voi! Dar ayi fost spqlayi, ayi fost sfinyiyi, ayi fost socotiyi neprihqniyi, kn Numele Domnului Isus Hristos, wi prin Duhul Dumnezeului nostru.

  6:12 Toate lucrurile kmi sknt kngqduite, dar nu toate sknt de folos; toate lucrurile kmi sknt kngqduite, dar nimic nu trebuie sq punq stqpknire pe mine.

  6:13 Mkncqrile sknt pentru pkntece, wi pkntecele este pentru mkncqri. Wi Dumnezeu va nimici wi pe unul wi pe celelalte. Dar trupul nu este pentru curvie: el este pentru Domnul, wi Domnul este pentru trup.

  6:14 Wi Dumnezeu, care a knviat pe Domnul, ne va knvia wi pe noi cu puterea Sa.

  6:15 Nu wtiyi cq trupurile voastre sknt mqdulare ale lui Hristos? Voi lua eu mqdularele lui Hristos, wi voi face din ele mqdulare ale unei curve? Nicidecum!

  6:16 Nu wtiyi cq cine se lipewte de o curvq, este un singur trup cu ea? Cqci este zis: ,,Cei doi se vor face un singur trup``.

  6:17 Dar cine se lipewte de Domnul, este un singur duh cu El.

  6:18 Fugiyi de curvie! Orice alt pqcat, pe care -l face omul, este un pqcat sqvkrwit afarq din trup; dar cine curvewte, pqcqtuiewte kmpotriva trupului squ.

  6:19 Nu wtiyi cq trupul vostru este Templul Duhului Sfknt, care locuiewte kn voi, wi pe care L-ayi primit dela Dumnezeu? Wi cq voi nu sknteyi ai vowtri?

  6:20 Cqci ayi fost cumpqrayi cu un prey. Proslqviyi dar pe Dumnezeu kn trupul wi kn duhul vostru, cari sknt ale lui Dumnezeu.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск