Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - LEVITICUS 21

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  21:1 Domnul a zis lui Moise: ,,Vorbewte preoyilor, fiilor lui Aaron, wi spune-le: ,Un preot sq nu se atingq de un mort din poporul squ, ca sq nu se facq necurat;

  21:2 afarq de rudele lui cele mai deaproape, de mama lui, de tatql lui, de fiul lui, de fratele lui,

  21:3 wi de soru-sa care -i kncq fecioarq, stq lkngq el wi nu este mqritatq, afarq de acewtia, sq nu se atingq de niciun alt mort.

  21:4 Ca unul care este fruntaw kn poporul lui, sq nu se facq necurat, atingkndu-se de un mort.

  21:5 Preoyii sq nu-wi facq un loc plewuv kn cap, pentru un mort, sq nu-wi radq colyurile bqrbii, wi sq nu-wi facq tqieturi kn carne.

  21:6 Sq fie sfinyi pentru Dumnezeul lor, wi sq nu necinsteascq Numele Dumnezeului lor; cqci ei aduc Domnului jertfele mistuite de foc, mkncarea Dumnezeului lor: de aceea sq fie sfinyi.

  21:7 Sq nu-wi ia de nevastq o curvq sau o spurcatq, nici o femeie lqsatq de bqrbatul ei, cqci ei sknt sfinyi pentru Dumnezeul lor.

  21:8 Sq -l socotewti ca sfknt, cqci el aduce mkncarea Dumnezeului tqu; el sq fie sfknt pentru tine, cqci Eu sknt sfknt, Eu, Domnul, care vq sfinyesc.

  21:9 Dacq fata unui preot se necinstewte curvind, necinstewte pe tatql ei: sq fie arsq kn foc.

  21:10 Preotul care este mare preot kntre frayii lui, pe capul cqruia a fost turnat untdelemnul pentru ungere, wi care a fost knchinat kn slujba Domnului wi kmbrqcat kn vewminte sfinyite, sq nu-wi descopere capul, wi sq nu-wi sfkwie vewmintele.

  21:11 Sq nu se ducq la niciun mort; sq nu se facq necurat, wi sq nu se atingq nici chiar de tatql squ sau de mama sa.

  21:12 Sq nu iasq din sfkntul locaw, wi sq nu necinsteascq sfkntul locaw al Dumnezeului squ; cqci untdelemnul ungerii Dumnezeului squ este o cununq pe el. Eu sknt Domnul.

  21:13 Femeia pe care o va lua el de nevastq, sq fie fecioarq.

  21:14 Sq nu ia nici o vqduvq, nici o femeie despqryitq de bqrbat, nici o femeie spurcatq sau curvq; ci femeia pe care o va lua de nevastq din poporul squ, sq fie fecioarq.

  21:15 Sq nu-wi necinsteascq sqmknya kn poporul lui; cqci Eu sknt Domnul, care -l sfinyesc.``

  21:16 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  21:17 ,,Vorbewte lui Aaron, wi spune -i: ,Niciun om din neamul tqu wi din urmawii tqi care va avea o meteahnq trupeascq, sq nu se apropie ca sq aducq mkncarea Dumnezeului lui.

  21:18 Niciun om care va avea o meteahnq trupeascq nu va putea sq se apropie: wi anume nici un om orb, wchiop, cu nasul ckrn sau cu un mqdular mai lung;

  21:19 nici un om cu piciorul frknt sau cu mkna frkntq;

  21:20 nici un om ghebos sau pipernicit, cu albeayq kn ochi, care are rkie, pecingine sau bowit.

  21:21 Niciun om din neamul preotului Aaron, care va avea vreo meteahnq trupeascq, sq nu se apropie ca sq aducq Domnului jertfele mistuite de foc; are o meteahnq trupeascq: sq nu se apropie ca sq aducq mkncarea Dumnezeului lui.

  21:22 Din mkncarea Dumnezeului lui, fie lucruri prea sfinte, fie lucruri sfinte, va putea sq mqnknce.

  21:23 Dar sq nu se ducq la perdeaua dinlquntru, wi sq nu se apropie de altar, cqci are o meteahnq trupeascq; sq nu-Mi necinsteascq locawurile Mele cele sfinte, cqci Eu sknt Domnul, care ki sfinyesc.``

  21:24 Astfel a vorbit Moise lui Aaron wi fiilor sqi, wi tuturor copiilor lui Israel.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск