Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - LEVITICUS 6

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  6:1 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  6:2 ,,Cknd va pqcqtui cineva wi va sqvkrwi o nelegiuire fayq de Domnul, tqgqduind aproapelui squ un lucru kncredinyat lui, sau dat kn pqstrarea lui, sau luat cu sila, sau va knwela pe aproapele lui,

  6:3 tqgqduind cq a gqsit un lucru perdut, sau fqcknd un jurqmknt strkmb cu privire la un lucru oarecare pe care -l face omul wi pqcqtuiewte;

  6:4 cknd va pqcqtui astfel wi se va face vinovat, sq dea knapoi lucrul luat cu sila sau luat prin knwelqciune, sau kncredinyat lui, sau lucrul perdut pe care l -a gqsit,

  6:5 sau lucru pentru care a fqcut un jurqmknt strkmb-ori care ar fi-sq -l dea knapoi kntreg, sq mai adauge a cincea parte din preyul lui, wi sq -l dea kn mkna stqpknului lui, chiar kn ziua cknd kwi va aduce jertfa lui pentru vinq.

  6:6 Iar ca jertfq pentru vinq, sq aducq Domnului pentru pqcatul lui un berbece fqrq cusur, luat din turmq, dupq preyuirea ta, wi sq -l dea preotului.

  6:7 Wi preotul va face pentru el ispqwirea knaintea Domnului, wi i se va ierta, ori care ar fi greweala, de care se va fi fqcut vinovat.``

  6:8 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  6:9 ,,Dq urmqtoarea poruncq lui Aaron wi fiilor sqi, wi zi: ,,Iatq legea arderii de tot. Arderea de tot sq rqmknq pe vatra altarului toatq noaptea pknq dimineaya, wi kn felul acesta focul sq ardq pe altar.

  6:10 Preotul sq se kmbrace cu tunica de in, sq-wi acopere goliciunea cu ismenele, sq ia cenuwa fqcutq de focul, care va mistui arderea de tot de pe altar, wi s`o verse lkngq altar.

  6:11 Apoi sq se desbrace de vewmintele lui wi sq se kmbrace cu altele, ca sq scoatq cenuwa afarq din tabqrq, kntr`un loc curat.

  6:12 Focul sq ardq pe altar wi sq nu se stingq deloc: kn fiecare dimineayq, preotul sq aprindq lemne pe altar, sq aweze arderea de tot pe ele, wi sq ardq deasupra grqsimea jertfelor de mulyqmire.

  6:13 Focul sq ardq necurmat pe altar wi sq nu se stingq deloc.

  6:14 ,,Iatq legea darului adus ca jertfq de mkncare. Fiii lui Aaron s`o aducq knaintea Domnului, knaintea altarului.

  6:15 Preotul sq ia un pumn din floarea fqinii wi din untdelemn, cu toatq tqmkia adqugatq la darul de mkncare, wi s`o ardq pe altar ca aducere aminte de un miros plqcut Domnului.

  6:16 Aaron wi fiii lui sq mqnknce ce va mai rqmknea din darul de mkncare; s`o mqnknce fqrq aluat, kntr`un loc sfknt, kn curtea cortului kntklnirii.

  6:17 Sq n`o coacq cu aluat. Aceasta este partea pe care le-am dat -o Eu din darurile Mele de mkncare mistuite de foc. Ea este un lucru prea sfknt, ca wi jertfa de ispqwire wi ca wi jertfa pentru vinq.

  6:18 Toatq partea bqrbqteascq dintre copiii lui Aaron sq mqnknce din ea. Aceasta este o lege vecinicq pentru urmawii vowtri, cu privire la darurile de mkncare mistuite de foc knaintea Domnului: oricine se va atinge de ele va fi sfinyit.``

  6:19 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  6:20 ,,Iatq darul pe care kl vor face Domnului Aaron wi fiii lui, kn ziua cknd vor primi ungerea: a zecea parte dintr`o efq de floarea fqinii, ca dar de mkncare vecinic, jumqtate dimineaya wi jumqtate seara.

  6:21 Sq fie pregqtitq kn tigaie cu untdelemn, wi s`o aduci prqjitq; s`o aduci coaptq wi tqiatq kn bucqyi, ca un dar de mkncare de un miros plqcut Domnului.

  6:22 Preotul dintre fiii lui Aaron, care va fi uns kn locul lui, sq aducq darul acesta ca jertfq de mkncare. Aceasta este o lege vecinicq knaintea Domnului: sq fie arsq kntreagq.

  6:23 Orice dar de mkncare al unui preot sq fie ars kn kntregime: sq nu se mqnknce.``

  6:24 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  6:25 ,,Vorbewte lui Aaron wi fiilor lui, wi zi: ,,Iatq legea jertfei de ispqwire. Vita pentru jertfa de ispqwire sq fie junghiatq knaintea Domnului kn locul unde se junghie arderea de tot: ea este un lucru prea sfknt.

  6:26 Preotul care va aduce jertfa de ispqwire, acela s`o mqnknce; wi anume sq fie mkncatq kntr`un loc sfknt, kn curtea cortului kntklnirii.

  6:27 Oricine se va atinge de carnea ei va fi sfinyit. Dacq va sqri sknge din ea pe vre un vewmknt, locul stropit cu sknge sq fie spqlat kntr`un loc sfknt.

  6:28 Vasul de pqmknt kn care se va fierbe, sq se spargq; dacq s`a fiert kntr`un vas de aramq, vasul sq fie frecat wi spqlat cu apq.

  6:29 Toatq partea bqrbqteascq dintre preoyi sq mqnknce din ea: ea este un lucru prea sfknt.

  6:30 Dar sq nu se mqnknce nici o jertfq de ispqwire din al cqrei sknge se va aduce kn cortul kntklnirii pentru facerea ispqwirii kn sfkntul locaw: ci aceea sq fie arsq kn foc.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск