Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - LEVITICUS 5

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  5:1 Cknd cineva, fiind pus subt jurqmknt ca martor, va pqcqtui, nespunknd ce a vqzut sau ce wtie, wi va cqdea astfel subt vinq,

  5:2 sau cknd cineva, fqrq sq wtie, se va atinge de ceva necurat, fie de hoitul unei fiare sqlbatice necurate, fie de hoitul unei vite de casq necurate, fie de hoitul unei tkrktoare necurate, wi va bqga apoi de seamq wi se va face astfel vinovat;

  5:3 sau cknd cineva, fqrq sq ia seama, se va atinge de vreo spurcqciune omeneascq, de orice spurcqciune care face pe cineva necurat, wi va bqga de seamq mai tkrziu, wi se va face astfel vinovat;

  5:4 sau cknd cineva, vorbind cu uwurinyq, jurq cq are sq facq ceva rqu sau bine, wi nebqgknd de seamq la knceput, bagq de seamq mai tkrziu, wi se va face astfel vinovat:

  5:5 Cknd cineva, deci, se va face vinovat de unul din aceste lucruri, trebuie sq-wi mqrturiseascq pqcatul.

  5:6 Apoi sq aducq lui Dumnezeu ca jertfq de vinq, pentru pqcatul pe care l -a fqcut, o parte femeiascq din turmq, wi anume, o oaie sau o caprq, ca jertfq ispqwitoare. Wi preotul sq facq pentru el ispqwirea pqcatului lui.

  5:7 Dacq nu va putea sq aducq o oaie sau o caprq, sq aducq Domnului ca jertfq de vinq pentru pqcatul lui douq turturele sau doi pui de porumbel, unul ca jertfq de ispqwire, iar celalt ca ardere de tot.

  5:8 Sq le aducq preotului, care va jertfi kntki pe cea care are sq slujeascq drept jertfq de ispqwire. Preotul sq -i frkngq cu unghia capul dela grumaz, fqrq sq -l despartq;

  5:9 sq stropeascq un perete al altarului cu skngele jertfei de ispqwire, iar celalt sknge sq -l stoarcq la picioarele altarului: aceasta este o jertfq de ispqwire.

  5:10 Cealaltq pasqre s`o pregqteascq drept ardere de tot, dupq rknduielile awezate. Astfel va face preotul pentru omul acesta ispqwirea pqcatului pe care l -a fqcut, wi i se va ierta.

  5:11 Dacq nu poate sq aducq nici douq turturele sau doi pui de porumbel, sq aducq pentru pqcatul lui, ca dar, a zecea parte dintr`o efq de floarea fqinii, wi anume ca dar de ispqwire; sq nu punq untdelemn pe ea, wi sq n`adauge nici tqmkie, cqci este un dar de ispqwire.

  5:12 S`o aducq la preot, wi preotul sq ia din ea un pumn plin, ca aducere aminte, wi s`o ardq pe altar, ca wi pe darurile de mkncare mistuite de foc knaintea Domnului: acesta este un dar de ispqwire.

  5:13 Astfel va face preotul pentru omul acela ispqwirea pqcatului pe care l -a fqcut fayq de unul din aceste lucruri, wi i se va ierta. Cealaltq parte care va mai rqmknea din darul acesta, sq fie a preotului, ca wi la darul de mkncare.``

  5:14 Domnul a vorbit lui Moise, wi a zis:

  5:15 ,,Cknd cineva va face o nelegiuire wi va pqcqtui fqrq voie fayq de lucrurile knchinate Domnului, sq aducq Domnului ca jertfq de vinq pentru pqcatul lui un berbece fqrq cusur din turmq, dupq preyuirea ta, kn sicli de argint, dupq siclul sfkntului locaw.

  5:16 Sq mai adaoge a cincea parte la preyul lucrului, cu care a knwelat sfkntul locaw, wi sq -l kncredinyeze preotului. Wi preotul sq facq ispqwire pentru el cu berbecele adus ca jertfq pentru vinq, wi i se va ierta.

  5:17 Cknd va pqcqtui cineva fqcknd, fqrq sq wtie, kmpotriva uneia din poruncile Domnului, lucruri cari nu trebuiesc fqcute, wi se va face vinovat, purtkndu-wi astfel vina,

  5:18 sq aducq preotului ca jertfq pentru vinq un berbece fqrq cusur, luat din turmq, dupq preyuirea ta. Wi preotul sq facq pentru el ispqwirea grewelii pe care a fqcut -o fqrq sq wtie; wi i se va ierta.

  5:19 Aceasta este o jertfq pentru vinq. Omul acesta se fqcuse vinovat fayq de Domnul.``


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск