Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - ROMANS 14

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  14:1 Primiyi bine pe cel slab kn credinyq, wi nu vq apucayi la vorbq asupra pqrerilor kndoelnice.

  14:2 Unul crede cq poate sq mqnknce de toate; pe cknd altul, care este slab, nu mqnkncq deckt verdeyuri.

  14:3 Cine mqnkncq sq nu dispreyuiascq pe cine nu mqnkncq; wi cine nu mqnkncq, sq nu judece pe cine mqnkncq, fiindcq Dumnezeu l -a primit.

  14:4 Cine ewti tu, care judeci pe robul altuia? Dacq stq kn picioare sau cade, este treaba stqpknului squ; totuw, va sta kn picioare, cqci Domnul are putere sq -l kntqreascq pentru ca sq stea.

  14:5 Unul socotewte o zi mai pe sus deckt alta; pentru altul, toate zilele sknt la fel. Fiecare sq fie deplin kncredinyat kn mintea lui.

  14:6 Cine face deosebire kntre zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire kntre zile, pentru Domnul n`o face. Cine mqnkncq, pentru Domnul mqnkncq; pentrucq aduce mulyqmiri lui Dumnezeu. Cine nu mqnkncq, pentru Domnul nu mqnkncq; wi aduce wi el mulyqmiri lui Dumnezeu.

  14:7 Kn adevqr, niciunul din noi nu trqiewte pentru sine, wi nici unul din noi nu moare pentru sine.

  14:8 Cqci dacq trqim, pentru Domnul trqim; wi dacq murim, pentru Domnul murim. Deci, fie cq trqim, fie cq murim, noi skntem ai Domnului.

  14:9 Cqci Hristos pentru aceasta a murit wi a knviat ca sq aibq stqpknire wi peste cei moryi wi peste cei vii.

  14:10 Dar pentruce judeci tu pe fratele tqu? Sau pentruce dispreyuiewti tu pe fratele tqu? Cqci toyi ne vom knfqyiwa knaintea scaunului de judecatq al lui Hristos.

  14:11 Fiindcq este scris: ,,Pe viaya Mea Mq jur, zice Domnul, cq orice genunchi se va pleca knaintea Mea, wi orice limbq va da slavq lui Dumnezeu.``

  14:12 Awa cq fiecare din noi are sq dea socotealq despre sine knsuw lui Dumnezeu.

  14:13 Sq nu ne mai judecqm dar unii pe alyii. Ci mai bine judecayi sq nu faceyi nimic, care sq fie pentru fratele vostru o piatrq de poticnire sau un prilej de pqcqtuire.

  14:14 Eu wtiu wi sknt kncredinyat kn Domnul Isus, cq nimic nu este necurat kn sine, wi cq un lucru nu este necurat de ckt pentru cel ce crede cq este necurat.

  14:15 Dar dacq faci ca fratele tqu sq se mkhneascq din pricina unei mkncqri, nu mai umbli kn dragoste! Nu nimici, prin mkncarea ta, pe acela pentru care a murit Hristos!

  14:16 Nu faceyi ca binele vostru sq fie grqit de rqu.

  14:17 Cqci Kmpqrqyia lui Dumnezeu nu este mkncare wi bquturq, ci neprihqnire, pace wi bucurie kn Duhul Sfknt.

  14:18 Cine slujewte lui Hristos kn felul acesta, este plqcut lui Dumnezeu wi cinstit de oameni.

  14:19 Awa dar, sq urmqrim lucrurile, cari duc la pacea wi zidirea noastrq.

  14:20 Sq nu nimicewti, pentru o mkncare, lucrul lui Dumnezeu. Drept vorbind, toate lucrurile sknt curate. Totuw, a mknca din ele, cknd faptul acesta ajunge pentru altul un prilej de cqdere, este rqu.

  14:21 Bine este sq nu mqnknci carne, sq nu bei vin wi sq te ferewti de orice lucru, care poate fi pentru fratele tqu un prilej de cqdere, de pqcqtuire sau de slqbire.

  14:22 Kncredinyarea pe care o ai, pqstreazq -o pentru tine, knaintea lui Dumnezeu. Ferice de cel ce nu se oskndewte singur kn ce gqsewte bine.

  14:23 Dar cine se kndoiewte wi mqnkncq, este oskndit, pentrucq nu mqnkncq din kncredinyare. Tot ce nu vine din kncredinyare, e pqcat.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск