Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - 1CORINTHIANS 9

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  9:1 Nu sknt eu slobod? Nu sknt eu apostol? N`am vqzut eu pe Isus, Domnul nostru? Nu sknteyi voi lucrul meu kn Domnul?

  9:2 Dacq nu sknt apostol pentru alyii, sknt mqcar pentru voi; cqci voi sknteyi pecetea apostoliei mele kn Domnul.

  9:3 Iatq rqspunsul meu de apqrare kmpotriva celor ce mq cerceteazq.

  9:4 N`avem dreptul sq mkncqm wi sq bem?

  9:5 N`avem dreptul sq ducem cu noi o sorq, care sq fie nevasta noastrq, cum fac ceilalyi apostoli, wi frayii Domnului, wi Chifa?

  9:6 Ori numai eu wi Barnaba n`avem dreptul sq nu lucrqm?

  9:7 Cine merge la rqzboi pe cheltuiala sa? Cine sqdewte o vie, wi nu mqnkncq din rodul ei? Cine pawte o turmq, wi nu mqnkncq din laptele turmei?

  9:8 Lucrurile acestea le spun dupq felul oamenilor? Nu le spune wi Legea?

  9:9 Kn adevqr, kn Legea lui Moise este scris: ,,Sq nu legi gura boului care treierq grkul!`` Pe boi ki are kn vedere Dumnezeu aici?

  9:10 Sau vorbewte El knadins pentru noi? Da, pentru noi a fost scris astfel; cqci cine arq, trebuie sq are cu nqdejde, wi cine treierq grkul, trebuie sq -l treiere cu nqdejdea cq va avea parte de el.

  9:11 Dacq am sqmqnat printre voi bunurile duhovnicewti, mare lucru este dacq vom secera bunurile voastre vremelnice?

  9:12 Dacq se bucurq alyii de acest drept asupra voastrq, nu ni se cade cu mult mai mult nouq? Dar noi nu ne-am folosit de dreptul acesta; ci rqbdqm totul, ca sq nu punem vreo piedicq Evangheliei lui Hristos.

  9:13 Nu wtiyi cq cei ce kndeplinesc slujbele sfinte, sknt hrqniyi din lucrurile dela Templu, wi cq cei ce slujesc altarului, au parte dela altar?

  9:14 Tot awa, Domnul a rknduit ca cei ce propovqduiesc Evanghelia, sq trqiascq din Evanghelie.

  9:15 Dar eu nu m`am folosit de niciunul din aceste drepturi. Wi nu vq scriu aceste lucruri ca sq cer sq se facq awa cu mine; cqci aw vrea mai bine sq mor deckt sq-mi ia cineva pricina mea de laudq.

  9:16 Dacq vestesc Evanghelia, nu este pentru mine o pricinq de laudq, cqci trebuie s`o vestesc; wi vai de mine, dacq nu vestesc Evanghelia!

  9:17 Dacq fac lucrul acesta de bunq voie, am o rqsplatq. Chiar dacq -l fac de silq, este o isprqvnicie care mi -a fost kncredinyatq.

  9:18 Care este atunci rqsplata mea? Este sq vestesc fqrq platq Evanghelia, pe care o vestesc, wi sq nu mq folosesc de dreptul meu kn Evanghelie.

  9:19 Cqci, mqcar cq sknt slobod fayq de toyi, m`am fqcut robul tuturor, ca sq ckwtig pe cei mai mulyi.

  9:20 Cu Iudeii, m`am fqcut ca un Iudeu, ca sq ckwtig pe Iudei; cu ceice sknt supt Lege, m`am fqcut ca wi cknd aw fi fost supt Lege (mqcar cq nu sknt supt Lege), ca sq ckwtig pe ceice sknt supt Lege;

  9:21 cu ceice sknt fqrq Lege, m`am fqcut ca wi cum aw fi fost fqrq lege (mqcar cq nu sknt fqrq o lege a lui Dumnezeu, ci sknt supt legea lui Hristos), ca sq ckwtig pe cei fqrq lege.

  9:22 Am fost slab cu cei slabi, ca sq ckwtig pe cei slabi. M`am fqcut tuturor totul, ca, oricum, sq mkntuiesc pe unii din ei.

  9:23 Fac totul pentru Evanghelie, ca sq am wi eu parte de ea.

  9:24 Nu wtiyi cq ceice aleargq kn locul de alergare, toyi aleargq, dar numai unul capqtq premiul? Alergayi dar kn awa fel ca sq cqpqtayi premiul!

  9:25 Toyi ceice se luptq la jocurile de obwte, se supun la tot felul de knfrknqri. Wi ei fac lucrul acesta ca sq capete o cununq, care se poate vesteji: noi sq facem lucrul acesta pentru o cununq, care nu se poate vesteji.

  9:26 Eu, deci, alerg, dar nu ca wi cum n`aw wti kncotro alerg. Mq lupt cu pumnul, dar nu ca unul care lovewte kn vknt.

  9:27 Ci mq port aspru cu trupul meu, wi -l yin kn stqpknire, ca nu cumva, dupqce am propovqduit altora, eu knsumi sq fiu lepqdat.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск