Bad Advertisement?

Are you a Christian?

Online Store:
 • Visit Our Store • РУМЫН БИБЛИЯ - EXODUS 38

  ПРЕДЫДУЩАЯ ГЛАВА - СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - FONTS - ПОМОЩЬ


  38:1 A fqcut altarul pentru arderile de tot din lemn de salckm; lungimea lui era de cinci coyi, wi lqyimea de cinci coyi; era kn patru muchi, wi knqlyimea lui era de trei coyi.

  38:2 La cele patru colyuri i -a fqcut niwte coarne dintr`o bucatq cu el, wi l -a poleit cu aramq.

  38:3 A fqcut toate uneltele altarului: oalele pentru cenuwq, lopeyile, ligheanele, furculiyele wi tigqile pentru cqrbuni; toate uneltele acestea le -a fqcut de aramq.

  38:4 A fqcut pentru altar un grqtar de aramq, ca o reyea, pe care a pus -o subt pervazul altarului, kncepknd de jos, awa cq venea pknq la jumqtatea altarului.

  38:5 A turnat apoi patru verigi, pe cari le -a pus kn cele patru colyuri ale grqtarului de aramq, ca sq vkre drugii kn ele.

  38:6 A fqcut drugii din lemn de salckm, wi i -a poleit cu aramq.

  38:7 A vkrkt drugii kn verigile de pe laturile altarului ca sq -l ducq. L -a fqcut din scknduri, gol pe dinlquntru.

  38:8 A fqcut ligheanul de aramq, cu piciorul lui de aramq, din oglinzile femeilor, cari slujeau la uwa cortului kntklnirii.

  38:9 Apoi a fqcut curtea. Knspre partea de miazqzi, pentru curte, erau niwte pknze de in subyire rqsucit, pe o lungime de o sutq de coyi,

  38:10 cu douqzeci de stklpi awezayi pe douqzeci de picioare de aramq; ckrligele stklpilor wi beyele lor de legqturq erau de argint.

  38:11 Kn spre partea de miazqnoapte, erau o sutq de coyi de pknzq, cu douqzeci de stklpi wi cu cele douqzeci de picioare de aramq ale lor; ckrligele stklpilor wi beyele lor de legqturq erau de argint.

  38:12 Knspre partea de sus, erau cinci zeci de coyi de pknzq, cu zece stklpi wi cele zece picioare ale lor; ckrligele stklpilor wi beyele lor de legqturq erau de argint.

  38:13 Knspre partea de rqsqrit, pe cei cincizeci de coyi lqyime, erau:

  38:14 pentru o aripq, cincisprezece coyi de pknzq, cu trei stklpi wi cele trei picioare ale lor,

  38:15 wi pentru a doua aripq, care era kn faya ei, de cealaltq parte a poryii curyii, cincisprezece coyi de pknzq cu trei stklpi wi cele trei picioare ale lor.

  38:16 Toate pknzele de jur kmprejurul curyii erau de in subyire rqsucit.

  38:17 Picioarele stklpilor erau de aramq, ckrligele stklpilor wi beyele lor de legqturq erau de argint, wi cqpqtkiele lor erau poleite cu argint. Toyi stklpii curyii erau legayi kntre ei cu beye de argint.

  38:18 Perdeaua dela poarta curyii cortului era o lucrqturq fqcutq la gherghef din fir albastru, purpuriu, cqrmiziu, wi din in subyire rqsucit; avea o lungime de douqzeci de coyi, wi knqlyimea era de cinci coyi, ca lqyimea pknzelor curyii;

  38:19 cei patru stklpi ai ei wi cele patru picioare ale lor erau de aramq; ckrligele wi beyele lor de legqturq erau de argint; iar cqpqtkiele erau poleite cu argint.

  38:20 Toyi yqruwii din jurul cortului wi curyii erau de aramq.

  38:21 Iatq socoteala locawului cortului kntklnirii, fqcutq dupq porunca lui Moise, prin kngrijirea Leviyilor, subt ckrmuirea lui Itamar, fiul preotului Aaron.

  38:22 Beyaleel, fiul lui Uri, fiul lui Hur, din seminyia lui Iuda, a fqcut tot ce poruncise lui Moise Domnul.

  38:23 El a avut ca ajutor pe Oholiab, fiul lui Ahisamac, din seminyia lui Dan, mewter la sqpat kn pietre, la cioplit cu mewtewug, wi la lucrat pe gherghef kn materiile vqpsite kn albastru, kn purpuriu, kn cqrmiziu, wi kn in subyire.

  38:24 Tot aurul kntrebuinyat la lucru pentru toate lucrqrile sfkntului locaw, aur iewit din daruri, se suia la douqzeci wi nouq de talanyi wi wapte sute treizeci de sicli, dupq siclul cortului.

  38:25 Argintul celor iewiyi la numqrqtoare, din adunare, se suia la o sutq de talanyi wi o mie wapte sute waptezeci wi cinci de sicli, dupq siclul sfkntului locaw:

  38:26 Ckte o jumqtate de siclu de cap, o jumqtate de siclu, dupq siclul sfkntului locaw, pentru fiecare om cuprins kn numqrqtoare, dela vkrsta de douqzeci de ani kn sus, adicq pentru wase sute trei mii cinci sute cincizeci de oameni.

  38:27 Din cei o sutq de talanyi de argint s`au turnat picioarele sfkntului locaw wi picioarele perdelei din lquntru, adicq o sutq de picioare la cei o sutq de talanyi, ckte un talant de picior.

  38:28 Wi cu cei o mie wapte sute waptezeci wi cinci de sicli s`au fqcut ckrligele wi beyele de legqturq dintre stklpi, wi le-au poleit cqpqtkiele.

  38:29 Arama dqruitq se suia la waptezeci de talanyi wi douq mii patru sute de sicli.

  38:30 Din ea au fqcut picioarele dela uwa cortului kntklnirii; altarul de aramq cu grqtarul lui, wi toate uneltele altarului;

  38:31 picioarele stklpilor curyii, de jur kmprejur, wi picioarele stklpilor dela poarta curyii; wi toyi yqruwii din jurul cortului wi ai curyii.


  СЛЕДУЮЩАЯ ГЛАВА - ИНДЕКС БИБЛИИ И ПОИСК

  God Rules.NET
  Ищите 100 + объемы книг в одно время. Российская Библия Поиск Украинская Библия Поиск Болгарская Библия Поиск